En färgklick gör allt

Fullt upp hela dagarna med att sola, hjälpa till med flottbygganden, aktiviteter och så klämma in lite plugg emellanåt.. Hehe, nåja det är bara fram till valborg som det blir så. Föreläsningen skippade jag idag, men det ska jag inte göra i morgon. Dock får jag inte någon tid över till plugganden då jag går 8-5, tränar sedan och sen hem och fixa mat/matlåda + potatissallad till valborgskvällen...

En färgklick förgyller de trista vita studentväggarna hemma.



Härligt med färg...

Sola gött

Sommarsolen är här. Eller rättare sagt den varma våren. Härligt härligt. Så härligt att jag brände mig lite på armarna igår, får smörja in mig innan jag går ut idag.. Prognoserna säger att solen stannar hela veckan, så det blir ett riktigt fint valborg i år.

Det fina vädret påverkades inte ens av beskedet igår att jag kuggade kemin, igen... Det ordnar sig, lovar.. Kan inte hjälpa att vara glad ändå, jag känner mig nästan lycklig till och med. Jag har släppt på en massa tunga känslor som gnagt mig de senaste månaderna, sen så brukar alltid vårvärmen få mig på bättre tankar.

Jag skrev lite om ensamheten för några inlägg sen. Jag känner mig inte särskilt ensam nuförtiden. Det kan ha att göra med alla dessa aktiviteter kring Pollax-området, planerandet inför sista April, fast mycket beror nog även på att jag känner mig sedd. Okej, kanske var det lite konstigt uttryckt för det är inte så att jag känt mig utelämnad. Definitivt inte. Det är mest det att jag känner att jag får bättre kontakt med mina kompisar. Jag känner att de är där för mig samtidigt som att jag kan vara där för dem lika mycket.

Det känns hur underbart som helst.

Nej, solen är här och nu ska jag njuta...

Flashback '87



Året var 1987, julen närmar sig.. Min allra första. Lutandes mot en vägg och tre dagar kvar till min första födelsedag öppnas det stora gapet. Gapet har förblivit stort, dock inte lika stort i förhållande till storleken på mitt huvud :)



Året är 2009, första sommarvärmen har nått Knivsta. Påskfirande med en trevlig, men härligt otraditionell påsklunch. Mitt yngsta systerbarn kan snart gå själv. Strax elva månader gammal. Lika som bär? Kanske inte, jobbigt svårt att avgöra vem som är sötast...

RSS 2.0